Previous Next

Prodajete vozilo ili nekretninu? Umorni ste od čekanja da se netko uopće javi na Vaš oglas a kamoli da se proda predmet prodaje? Razmislite jeste li posvetili dovoljno pažnje vizualnoj prezentaciji Vašeg oglasa kako bi uopće stvorili inicijalni kontakt s potencijalnim kupcem?

Internet oglasnici su danas najpopularniji način prodaje, no za razliku od nekadašnjih vremena kada smo oglase čitali u novinama, i sadržavali su samo kratak opis i broj telefona, danas nam se pruža mogućnost prodaje predmeta uz prilaganje fotografija pa čak i videomaterijala.

Često kada stavimo nekakav oglas u prodaju, već unaprijed računamo na prihod koji ćemo ostvariti, ali nerijetko se to čekanje zna odužiti. Zato je važno što bolje prezentirati predmet prodaje kako bi se istaknuo u monotoniji ostalih oglasa i privkao kupce da pogledaju Vaš oglas te Vas kontaktiraju. Problem čekanja da se Vaš oglas proda je tim veći što najveći internet oglasnik u Hrvatskoj naplaćuje mjesečno usluge oglašavanja u svoje dvije najpopularnije kategorije - vozila i nekretnine.

Lux produkcija Vam nudi mogućnost fotografiranja Vašeg vozila ili nekretnine na način da se oni prezentiraju u što boljem izdanju. Nema smisla da vrhunski predmet Vaše prodaje bude ignoriran od strane potencijalnih kupaca samo zbog toga što su fotografije oglasa nekvalitetne.

Nudimo Vam mogućnost fotografiranja vozila po cijeni od 100,00kn, što uključuje isporuku do 15 fotografija. Uslugu fotografiranja nekretnina nudimo po cijeni od 150,00kn, uz isporuku do 20 fotografija.

Ukoliko želite napraviti i kratki video koji će prezentirati predmet Vaše prodaje, to možemo učiniti po cijeni od 300,00kn što uključuje snimanje i montiranje videa u trajanju do 30 sekundi.

Društvene mreže

Kontakt

099 232 9109

marko@luxprodukcija.hr