Lux produkcija službeno je registrirana kao tvrtka od kolovoza 2017. godine. Osnovao sam ju nakon gotovo desetogodišnjeg fotografiranja kao freelancer uz stalno zaposlenje u drugoj branši, kada sam se napokon odlučio dotadašnju ljubav i hobi pretvoriti u profesionalnu djelatnost.

Počeci moga fotografiranja su vezani uz navijačku skupinu Kohorta gdje sam fotografirao navijačku skupinu za njihovu web stranicu. Nedugo potom pridružujem se nekolicini prijatelja s tribine pri osnivanju, danas najčitanijeg u Slavioniji i Baranji lokalnog news portala SiB.hr. Uz SiB se moja fotografska aktivnost intezivira, i osim fotografiranja događanja za sam portal, počinjem fotografirati i za poduzeća koja su se na njemu oglašavala.

S vremenom sam skupio veliki broj referenci i zadovoljnih klijenata. Fotografska djelatnost je specifična iz razloga što je svaki kadar, svaka fotografija prezentacija kvalitete samog autora i nema previše prostora za manipulacije po pitanju kvalitete. Stoga Vas pozivam da pregledate ovu web stranicu gdje Vam se nude pojedine kategorije fotografskih djelatnosti koje nudimo, kao i opširne galerije koje će Vas vjerujemo inspirirati da upravo Lux produkciju odaberete kao partnera u kreiranju vizualnih sadržaja za Vaše poduzeće ili stvaranje uspomena na Vama važne trenutke u životu.

Marko Banić


Lux produkcija j.d.o.o.
Vijenac Gorana Zobudnžije 11
31 000 Osijek
099 232 9109
MBS
030192017
OIB
36639692301

Društvene mreže

Kontakt

099 232 9109

marko@luxprodukcija.hr